TYÖNJOHTAJA 3.11.2022

Korimekaanikot Pirkanmaa Oy toimii Nokialla, Tampereen Lielahdessa ja Hatanpäällä. Olemme kasvava merkkiriippumaton autojen kolarikorjaukseen keskittynyt yritys. Työllistämme tällä hetkellä 26 kolarikorjauksen ammattilaista. Emoyhtiönä Korimekaanikoilla on Suomen Autohuolto Oy, joka on kasvava henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen sekä korjaamiseen keskittynyt yritys. Suomen Autohuolto toimii Volkswagenin, Seatin, Skodan, Fordin, Volvon, Toyotan, Nissanin, BMW:n ja Mercedes-Benzin valtuutettuna merkkihuoltona. Viisi toimipistettä sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Liikevaihtomme konsernissa oli vuonna 2021 yhteensä n. 17 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä yli 110 autoalan ammattilaista.

Kasvumme myötä haemme Nokialle kokenutta tai oppimishaluista työnjohtajaa rakentamaan ja kehittämään kanssamme Pirkanmaan parasta kolarikorjaamoa.

Oletko sinä etsimämme motivoitunut ja asiakaslähtöinen työnjohtajamme. Tarjolla on mielenkiintoinen ja vastuullinen rooli Pirkanmaan johtavassa kolarikorjaamossa.
Työnkuvasi on monipuolinen, sisältäen ajoneuvojen tarkastuksia, korjaussuunnitelmien ja hinta-arvioiden laatimisia, varaosatilauksia, laskutusta ja vakuutusyhtiöyhteyksiä. Lisäksi työhösi kuuluu oleellisena osana korjaamon työnjohto ja asiakaspalvelu.
Tarjoamme:

– Vakituisen työn autoalan kasvuyrityksessä

– Etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä

– Tiimimme tuen jatkuvalle kehittymisellesi

– Ajantasaisen työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet

– Kilpailukykyisen palkkauksen ja työtehtävään perehdytyksen

Arvostamme:

– Itseohjautuvaa ja toimeen tarttuvaa asennetta

– Hyvää organisointi- ja vuorovaikutustaitoa

– Ongelmanratkaisukykyä ja oppimishalua.

– Aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä

Cabas osaaminen ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected] . Lisätietoja paikasta antaa korjaamopäällikkö Saku Janhunen p. 0407065877