06.06.2023

Korimekaanikot Pirkanmaa Oy toimii Nokialla, Tampereen Lielahdessa ja Hatanpäällä. Olemme kasvava merkkiriippumaton autojen kolarikorjaukseen keskittynyt yritys. Työllistämme tällä hetkellä 26 kolarikorjauksen ammattilaista. Emoyhtiönä Korimekaanikoilla on Suomen Autohuolto Oy, joka on kasvava henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen sekä korjaamiseen keskittynyt yritys. Suomen Autohuolto toimii Volkswagenin, Seatin, Skodan, Fordin, Volvon, Toyotan, Nissanin, BMW:n ja Mercedes-Benzin valtuutettuna merkkihuoltona. Viisi toimipistettä sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Liikevaihtomme konsernissa oli vuonna 2021 yhteensä n. 17 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä yli 110 autoalan ammattilaista.

Kasvumme myötä haemme Nokialle kokenutta tai oppimishaluista Korimekaanikkoa rakentamaan ja kehittämään kanssamme Pirkanmaan parasta kolarikorjaamoa.

Oletko sinä etsimämme motivoitunut tulevaisuuden tekijä. Tarjolla on mielenkiintoinen ja vastuullinen rooli Pirkanmaan johtavassa kolarikorjaamossa.
Tarjoamme:

- Vakituisen työn autoalan kasvuyrityksessä

- Etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä

- Tiimimme tuen jatkuvalle kehittymisellesi

- Ajantasaisen työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet

- Kilpailukykyisen palkkauksen ja työtehtävään perehdytyksen

Arvostamme:

- Itseohjautuvaa ja toimeen tarttuvaa asennetta

- Autoalan peruskoulutusta ja autojen koritekniikan tuntemusta

- B luokan ajokorttia

- Työn laatuun panostamista

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja paikasta antaa Jukka Koskinen puh. 040 520 3059 tai [email protected]